Medlem i föreningen Skutbergets Wenner

Här kan du ansöka om att bli medlem i föreningen Skutbergets Wenner i Karlstad. Ju fler medlemmar vi är desto större är våra möjligheter att vara med och påverka vad som sker på Skutberget. Det gläder oss att du vill bli medlem i föreningen och stötta vår verksamhet.
För- och efternamn, mailadress och födelsedag (ååmmdd) är obligatoriska uppgifter. Gäller ansökan för familjemedlemskap (personer med samma bostadsadress)  skriver du ja i rutan "Familjemedlemskap" och anger hur många, inkl dig själv som ingår i familjen i nästa ruta.
Eftersom vi sparar dina uppgifter i ett digitalt register måste du enligt lag godkänna denna lagring.
OBS ! Ansökan sker i 3 steg varav detta är steg 1. Steg 2 är bara en kontroll att du är en människa som tänker själv och steg 3 att du registrerat din epostadress korrekt.  

Medlemsavgifter 2018

Vuxen 50:- 
Familjemedlemskap 100 :-


Notera att du strax efter du klickat gjort klart steg 2 får ett automatiskt mail för bekräftelse att din epostadress blivit korrekt registrerad.

* visar obligatoriska fält

Föreningen Skutbergets Wenner i Karlstad kommer att använda din personliga information för att registrera dig som medlem samt för att kommunicera med dig via epost. Dina rättigheter enligt nya GDPR lagen kan du läsa om på vår hemsida.

Email Marketing Powered by Mailchimp